Kontakta oss direkt på 031-795 30 30 eller på info@ihp.se
Start > Om IHP

Om IHP

Elektrisk uppvärmning och Elvärmeprodukter för industritjanster

IHP International Heating Products AB tillhandahåller värmeprodukter och systemlösningar för industriell elektrisk uppvärmning. Vi säljer också produkter och system för styrning, temperaturreglering och temperaturmätning samt tillbehör till högtemperaturprodukter såsom kablage och anslutningsdon.

IHP och dess grundare har mer än 30 års samlad branscherfarenhet. Vår personal är experter inom elektroteknik och konstruktionsteknik. IHP tillhandahåller kundspecifika produkter och standardlösningar för tillverkningsindustrin och processindustrin såväl som för OEM-marknaden.

Vår styrka är vår förmåga att tillhandahålla elektriska värmeprodukter med hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris där vi erbjuder konstruktions- och tillverkningsservice inom de internationella standarder som finns på dagens globala marknad.

Vi som arbetar på IHP är stolta över våra mervärdestjänster som ger våra kunder övertag i sina verksamheter. Vi står för maximal effektivitet, korta ledtider och erbjuder våra kunder en hög servicenivå, god rådgivning samt produkter med hög kvalitet och korta leveranstider.

Verksamhetsbeskrivning

pdf IHPs verksamhetsbeskrivning

 

IHP tillhandahåller värmeprodukter och systemlösningar för industriell elektrisk uppvärmning.
Vi automatiserar, installerar och driftsätter nya och befintliga anläggningar. Genom serviceavtal tar vi hand om allt från daglig drift till serviceunderhåll för att din processanläggning alltid skall ha optimal funktion.

KOMPONENT
Produktområdet komponent riktar sig mot all typ av produktion där noggrann uppvärmning och styrning behövs för att förädla produkter och processer. Här finns standardiserade och kundanpassade elvärmeprodukter av hög kvalitet.

PROCESS
Inom området process finns våra värmesystem som är specifikt framtagna för tyngre produktion. Petrokemisk industri, kraftproduktion, härdning av metaller och produktion av biobränslen är några exempel där våra processvärmesystem används.

AUTOMATION
IHP bygger kompletta automatikskåp och utför programmering av PLC/SCADA/HMI. Vi sätter upp robotceller, utför processoptimering och utbildar användare.

PROJEKT
Större uppdrag där produktutveckling och anpassning görs tillsammans med dig som kund. IHP tar fram skräddarsydda system och erbjuder även tjänster inom projektledning, konstruktion och utveckling.

BESIKTNING OCH UTREDNING
IHP utför besiktningar och utvärderingar främst inom områdena värmning, elinstallationer samt styr- och reglerteknik.
Vår styrka är att hitta era systems svagheter och peka på möjliga förändringar så att rätt beslut kan fattas.

INSTALLATION OCH SERVICE
Vi utför installationer av komponenter och system samt utför total-entreprenader med överlämnande av nyckelfärdig anläggning.
IHP erbjuder även serviceavtal och underhållsarbete för nya och befintliga system.

pres1-d

IHP-Vision-Mission

Vision

IHP skall vara det självklara valet för industriella värmesystem, automationslösningar samt elektrisk och mekanisk industriservice.

Mission

Vi förbättrar och utvecklar kontinuerligt innovativa lösningar, produkter och tjänster för att ge största möjliga kundnytta.
Vi har engagerade och kompetenta medarbetare med passion för teknik, precision och kundservice.
Vi agerar ansvarsfullt och står för hållbar utveckling och minskad miljöpåverkan.

Organisation

Andreas Rexander, Verksamhetsstyrning, Komponent och Projekt
Daniel Mattsson , Komponent, Process och Projekt
Susanne Andrén, Ekonomi och Administration
Lennart Mattsson, Komponent och Process
Heidi Mattsson, Komponent och Process
Christian Magnusson, Automation, Besiktning, Installation, Utredning och Service
Tony Hillerstedt, Automation, Besiktning, Installation, Utredning och Service
Kristian Isaksson, Automation, Besiktning, Installation, Utredning och Service

IHP organisationsschema

IHP värderingar

Våra värderingar
  • Långsiktighet i relationer och beslut
  • Möter behov med rätt lösningar och kvalitet
  • Flexibilitet och förtroende
  • Hållbarhet med omsorg om miljön

Miljö

IHP minskar din miljöpåverkan och tar dig bort från av fossila bränslen!

Många med oss är förmodligen oroliga för den påverkan som bl.a. industrin har på vår miljö och vår arbetssituation. För att motverka detta vill vi göra våra kunder medvetna om att IHP har produkter och system som är miljövänliga och mildrar den globala uppvärmningen.

IHP arbetar aktivt med miljötänkande i varje design och utvecklingsprojekt. Med våra elektriska värmeprodukter och mogna teknik kan vi idag värma processer upp till 1850°C (3362°F).

Vi konverterar befintliga anläggningar och konstruerar nya energieffektiva system som avsevärt sänker energianvändningen och gör dig oberoende av fossila bränslen. Våra produkter och tjänster är för dig en mycket lönsam investering!

Vill du veta mer om IHPs produkter som sparar energi och pengar och på samma gång hjälpa till att bidra till bättre miljö? Kontakta oss redan idag!

 

 

IHP arbetar tillsammans med många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet på produkter och tjänster. IHP har affärsmässig verksamhet och skapar framgångsrika långsiktiga relationer.

kunder

IHP AB

Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige

  Växel:
  Fax:
  E-post:
  Skype:
+46 (0)31 795 30 30
+46 (0)31 795 30 39
info@ihp.se
ihpmeeting
Öppettider
Måndag 08:00-16:30
Tisdag 08:00-16:30
Onsdag 08:00-16:30
Torsdag 08:00-16:30
Fredag 08:00-16:30
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Copyright © IHP AB 2005-2020. All rights reserved.
Sitemap

Våra kontor