Kontakta oss direkt på 031-795 30 30 eller på info@ihp.se
Start > Tjänster > Besiktning och utredning

Besiktning och utredning

Besiktning industri
Besiktning och utredning för processindustrin

Doppvärmare Besiktning och utredning – Informationsblad

>> IHP utvärderar ditt system och presenterar en detaljerad rapport med anläggningsstatus och åtgärdsplan.

IHP utför besiktningar och utvärderingar för processindustrin främst inom områdena värmning, isolering och elinstallationer.

Vi utvärderar din anläggning med modern och avancerad utrustning, hittar förbättrings-områden och ger förslag på möjliga förändringar så att rätt beslut kan fattas. Därefter presenterar vi en detaljerad rapport med anläggningsstatus och tar fram en åtgärdsplan på vad som behöver göras för att anläggningen skall fungera med optimalt i din verksamhet.

Du får tillgång till vår kunskap

Vi vågar påstå att vi är experter inom värmeprodukter och systemlösningar för industriell elektrisk uppvärmning. Detta gör att vi står väl rustade att hjälpa dig att hitta en lösning som passar dina behov. Vi bidrar med hög kompetens och erfarenhet kombinerat med nytänkande.

IHP erbjuder kompletta lösningar

Vi har ett komplett utbud av tjänster inom industriella värmelösningar. Förutom ett mycket brett sortiment av prisvärda komponenter, erbjuder vi även mervärdes-tjänster inom installation, projektledning och olika typer av support-tjänster. När du behöver råd och hjälp för att hitta den bästa lösningen står vårt team av tekniska värmespecialister redo att hjälpa dig på bästa sätt.

 

 

IHP arbetar tillsammans med många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet på produkter och tjänster. IHP har affärsmässig verksamhet och skapar framgångsrika långsiktiga relationer.

kunder

IHP AB

Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige

  Växel:
  Fax:
  E-post:
  Skype:
+46 (0)31 795 30 30
+46 (0)31 795 30 39
info@ihp.se
ihpmeeting
Öppettider
Måndag 08:00-16:30
Tisdag 08:00-16:30
Onsdag 08:00-16:30
Torsdag 08:00-16:30
Fredag 08:00-16:30
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Copyright © IHP AB 2005-2020. All rights reserved.
Sitemap

Våra kontor